Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Vágó István: Kövér László Sátoraljaújhelyen lebuktatott

Barátaim, Kövér László Sátoraljaújhelyen lebuktatott. A vesémbe látott, és amit eddig sötét liberális lelkem titkolt, azt ő most leleplezte.

A beszéde (http://www.atv.hu/…/20160225-kover-nem-hagyjuk-hogy-uj-borb…) mindenki előtt világossá tette, mik a szándékaim. Úgyhogy most töredelmes vallomás következik:

Azt akarom, hogy a nemzeteket megfosszák az államaiktól. Ezért hívom életre az európai egyesült államokat az elvbarátaim által kézben tartott brüsszeli helytartóságon keresztül. Szeretném, ha az emberektől elvennék a hitüket, és kiforgatnák a családi és nemzeti kötelékeikből. Hazátlanná, gyökértelenné, kiszolgáltatottá akarom tenni őket.

Nem akarom, hogy a kommunizmus áldozatait ért fizikai erőszakra emlékezzünk, mert szeretném, hogy utódaim valamilyen erőszak áldozataivá váljanak.

Kívánatosnak tartom, hogy a társadalmi méretű szellemi erőszakot társadalmi méretű fizikai erőszak kövesse. Célom az olyan fizikai erőszak, amelynek első hullámait Európa megérezhette Kölnben. Minden olyan európai országban, ahol fogyatkozik a szavazóbázisom, annak pótlása érdekében tudatosan bátorítom, ösztönzöm és segítem az Európát elárasztó újkori népvándorlási folyamatot.

Számomra a valódi közösségek a legveszélyesebbek. Én csak a tömegeket és az egyéneket kedvelem, akiket minden eszközzel le akarok szoktatni a közösségben való gondolkodás készségéről és képességéről.

Ellenzem, hogy Európa az európai embereké, Magyarország pedig a magyar embereké maradjon. Azt akarom, hogy olyan magyar államot építsünk, amely a külföldi érdekeket képviseli a magyarok között, és ne a magyar érdekeket külföldön. Olyan gazdaságot akarok teremteni, amely mások által nyújtott uzsorahiteleken, és nem a magyarok értékteremtő munkáján alapul. Gyengíteni akarom a magyarok önbizalmát és hitét, a magyar családokat és a nemzeti összetartozás érzését.

Hát ilyen egy suttyó, aljas liberális vagyok én. Persze Kövér László szerint.

Forrás: Facebook/Vágó István

Osszátok meg, hogy mindenki tudjon róla

Szólj hozzá