Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Vajda Zoltán: Ezúttal egy groteszk helyzetet mutatok be

Ismét szerda, ismét Szatmáry Kristóf viselt dolgai kerülnek terítékre. Ezúttal egy groteszk helyzetet mutatok be. Bár a szituáció jellemzésére a megfelelő kifejezés talán inkább az ’emberi hátsó célirányos nyelvvel illetése’ lehetne, mely aktusnak célja Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő és kormányember szervilis védelme.

Vajda Zoltán: Ezúttal egy groteszk helyzetet mutatok be
Vajda Zoltán: Ezúttal egy groteszk helyzetet mutatok be

Az önök pénzéből fizetett…

Nyilvánvaló, hogy erre az illető nincs rászorulva, de ilyen helyzetek előállnak, amikor már rendszerről beszélhetünk – olyan állapotról, amiben minden mameluk tudja a dolgát. Nem kell nekik utasítást adni, működnek maguktól.

Szóval a mai napon az önök pénzéből fizetett kertvárosi képviselő-testület nem volt hajlandó napirendre tűzni kezdeményezésemet, amelynek célja államosított iskoláink visszaszerzése lett volna.

E helyett viszont, az önök pénzéből fenntartott kertvárosi képviselő-testület fideszes előterjesztésre velem, Vajda Zoltánnal foglalkozott egy órán (!) át, a STOP VAJDA akció keretében. (Ez tök komoly, kiírták a laptopjaik hátoldalára és kihívták a teljes propaganda-szekciót echo-tévéstül, pestisrácokostul. Még pogácsa is volt.)

A fideszesek úgy gondolták, egy interjúban Szatmáryra tett megjegyzésem után vége a világnak és ezen csak egy képviselő-testületi elítélő határozattal – talán ördögűzéssel? – lehet elégtételt venni. Érintettségem okán kifejtettem a véleményemet és jeleztem, ha Szatmáryt bántja, majd tőle elnézést kérek.

Ez azonban nem volt elég. Pontosabban nem volt cél, hogy elég legyen, hiszen az “ítélet” már kész volt. A testület fideszes többsége annak rendje és módja szerint kiállt annak a Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselőnek a szükségesnek vélt védelmében, akinek a cégét nemrég feketefoglalkoztatáson kapták…

A videón a hozzászólásomat láthatják, jó szórakozást kívánok!

A helyzet magaslatán a kertvárosi Fidesz

Ismét szerda, ismét Szatmáry Kristóf viselt dolgai kerülnek terítékre. Ezúttal egy groteszk helyzetet mutatok be. Bár a szituáció jellemzésére a megfelelő kifejezés talán inkább az 'emberi hátsó célirányos nyelvvel illetése' lehetne, mely aktusnak célja Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő és kormányember szervilis védelme. Nyilvánvaló, hogy erre az illető nincs rászorulva, de ilyen helyzetek előállnak, amikor már rendszerről beszélhetünk – olyan állapotról, amiben minden mameluk tudja a dolgát. Nem kell nekik utasítást adni, működnek maguktól.Szóval a mai napon az önök pénzéből fizetett kertvárosi képviselő-testület nem volt hajlandó napirendre tűzni kezdeményezésemet, amelynek célja államosított iskoláink visszaszerzése lett volna.E helyett viszont, az önök pénzéből fenntartott kertvárosi képviselő-testület fideszes előterjesztésre velem, Vajda Zoltánnal foglalkozott egy órán (!) át, a STOP VAJDA akció keretében. (Ez tök komoly, kiírták a laptopjaik hátoldalára és kihívták a teljes propaganda-szekciót echo-tévéstül, pestisrácokostul. Még pogácsa is volt.)A fideszesek úgy gondolták, egy interjúban Szatmáryra tett megjegyzésem után vége a világnak és ezen csak egy képviselő-testületi elítélő határozattal – talán ördögűzéssel? – lehet elégtételt venni. Érintettségem okán kifejtettem a véleményemet és jeleztem, ha Szatmáryt bántja, majd tőle elnézést kérek.Ez azonban nem volt elég. Pontosabban nem volt cél, hogy elég legyen, hiszen az "ítélet" már kész volt. A testület fideszes többsége annak rendje és módja szerint kiállt annak a Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselőnek a szükségesnek vélt védelmében, akinek a cégét nemrég feketefoglalkoztatáson kapták…A videón a hozzászólásomat láthatják, jó szórakozást kívánok!

Közzétette: Vajda Zoltán – 2018. január 24.

Vajda Zoltán

Figyelem! A “szerintem” (vélemény) rovatunkkal lehetőséget biztosítunk olvasóinknak, hogy elmondják a véleményüket, kritikájukat, javaslataikat. A várhatóan eltérő vélemények miatt jelezzük, hogy a szerkesztőség értelemszerűen nem feltétlenül tud minden állásponttal azonosulni, azaz a megjelenő írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét. A szerző neve elérhető a cím alatt, és/vagy az írás alatt. Amennyiben a cím alatt a zárójel felírat található, úgy a szerzőnek a neve a cikk alatt olvasható, akár a Népszavában! 

Önnek is van véleménye? Küldje el nekünk a szerintem@zarojel.hu címre – Kattintson!

...

Szólj hozzá