Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

A Vajna duó jobban tette volna, ha otthon marad – botrány a koncerten

Így van ez, ha nem kívánt vendégként erőlteti valaki magát “frontember” – szerepbe. Vajna András és Tímea asszony taps helyett füttykoncertet kapott a fellépésért.

A Vajna duó jobban tette volna, ha otthon marad - botrány a koncerten

Szenes nem ezt érdemli

Az a hír járja, hogy botrányba fulladt a Szenes Iván Emlékkoncert, amikor a Vajna házaspár felment a színpadra. A józsefvárosi Szenes Iván téren a nézők hangos kifütyüléssel jelezték, hogy sem Timi, sem pedig Andy nem szívesen látott személy az eseményen.

A koncert szervezője, Szenes Andrea szerint

„Nem láttam a kommenteket, és nem is hallottam az elégedetlen embereket. A Vajna házaspár azért volt ott, mert nemrég kijött a Pappa Pia című film, ami az édesapám által írt Dunaparti Csónakházban című dallal kezdődik, melyet Korda György énekel. Mivel Vajnáékhoz köthető a film, ezért kézenfekvő volt, hogy ők adják át a díjat. Persze ők megosztó személyiségek, és benne volt a pakliban, hogy egyeseknek nem fog tetszeni a jelenlétük, de én nagyon örültem neki, hogy eljöttek. Ez egyik fénypontjai voltak az estének… ”

A kormánybiztos a dalszerző nevét is rosszul említette Szenes Iván emlékkoncertjén, a több ezer fős közönség előtt Szenes Imre előtt hajtotta meg kormánybiztosi fejét, de mint látható, Szenes Andreát, a zseni jogainak örökösét nem érdekli, fontos, hogy a dolog kormányközeli legyen.

 

Vajna
fotó: facebook

A haknivá züllesztett emlékezés nem az előre tervezett szerint alakult

Az “baki” után  többen is kifütyülték Vajnáékat, és több helyen azt írták, hogy semmi keresnivalójuk nem volt a koncerten.

fotó: facebook

Mások így vélekedtek:

 

Facebook

Korda György azt mondta, hogy semmit nem érzékelt:

“Nem hallottam semmilyen fujjogást. Én hátul vártam, amíg ők a színpadon voltak. Nagyon büszke voltam arra, hogy Vajna úr adta át nekem a Szenes Iván Emlékdíjat. Szerintem nem igaz, hogy kifütyülték őket, de egyébként sem hallottam volna”.

A érintett Vajna házaspár közül Tímea asszony reagált azzal, hogy kinyomta a telefonját. Beszédes volt.

(forrás: acnews.hu)

Kapcsolódó cikkek

Andy Vajna szerint a művészet nem a művészeké

Vajna Timi filmet rendezne

Szólj hozzá