Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Vajna Timi filmet rendezne

Mindannyiunk nemzeti Vajna Timije a babaprojekt és a fánksüttetés mellett más közös munkába is kezdhet élete párjával, a nemkülönben sokoldalú Andy Vajnával. 

Vajna Timi filmet filmet rendezne
fotó: V.T. facebook oldala

Vajna András, a büszke férj, aki szorgalmas munkája eredményeképp nemzetünk filmgyártásának alfája és egyben omegája, erről így beszélt:

“Az utóbbi időben Timit egyre jobban érdekli a filmezés. Szerepelt már filmben, de inkább a kreatív, alkotó része vonzza a munkának. Már elmondta, szeretne egy rövidfilmet készíteni, és tőlem kért segítséget ehhez.”

Mit tehet egy férj, ha ifjú neje szeretne valamit elérni:

“Természetesen amiben csak tudom, támogatom, és lehetőséget teremtek arra, hogy álmai megvalósuljanak. Tehetséges nő, úgyhogy minden esélye megvan, hogy egy különleges alkotást készítsen, de még nagyon kezdetlegesek a tervek.”

A nemzet kaszinósa és – mondjuk ki – filmguruja

csak arra vár, hogy Timi fejében összeálljon az elképzelés:

Ha elém áll a teljes ötletével, boldogan támogatom: nincs olyan dolog, amit nem támogatnék, ha látok benne értéket és kreativitást.”

Vajna tovább áradozva folytatta:

“Timivel mi mindig mindent megbeszélünk. Nőként sokszor ő teljesen másképp lát egy-egy szituációt, és sokszor másképp látja a felvetődő probléma megoldását is. Jól tudunk együtt dolgozni, ő is rendkívül kreatív és ötletgazdag, új lendületet hoz a munkába.”

Nagy szerencse, hogy szellemi képességük nagyjából egy szinten van, vagy legalábbis kis amplitúdón belül mozog, így a korkülönbség dacára szinte szavak nélkül is megértik egymást.

Úgy látszik, az asszonykának szerencsemalaca van. Amihez csak nyúl, arannyá változik. Számára már itt van Amerika.

(forrás: blikk.hu)

Cikkeink a témában:

Andy “73” – rendezte: “a” Timi

Vajna Timi törni magyar

Vajna Tímea, a senkiből lett híresség ismét világsztárokkal pózolt

Szólj hozzá