Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Válassz egy kártyát és nézd meg mit üzen neked

Nézd meg a négy képet és hallgass a megérzéseidre: döntsd el melyik tetszik a legjobban. Válassz egy kártyát és nézd meg mit üzen neked!

Válassz egy kártyát és nézd meg mit üzen neked A kép forrása: lostest
Válassz egy kártyát és nézd meg mit üzen neked

Válassz egy kártyát és nézd meg mit üzen neked

Az első kártya tetszett meg elsőre?

Elsöprő erő jellemez téged, módszeres, tisztességes, felelősségteljes, szorgalmas vagy. Általában mérsékelten élsz (vásárlás, szabadidő). Élvezed az egyszerűséget.  Nehezen tudsz pihenni.

Meg kell tanulnod, hogy az életben jut elég idő mindenre:  dolgozni, pihenni, szórakozni, boldognak lenni. Keress olyan tevékenységeket, dolgokat, amelyeknek tényleg szívből örülsz és nem kényszerből csinálod, meglátod, hogy általa az életed sokkal boldogabb lesz. Igazibb. Eredményesebb.

 

A második kép a legszimpatikusabb?

Béke és egyenlőség jellemez. Nagyon nyugodt, pihentető és optimista ember vagy, aki folyamatosan keresi a békét és biztonságot maga körül.  Általában mosolygós emberek vesznek körül téged. Nagyon izgat, ha új emberekkel ismerkedhetsz meg.  Mindig másokon jár az agyad, állandóan segíteni próbálsz mindenkinek, de így néha elhanyagolod a saját szükségleteidet és vágyaidat.

A fő kihívás számodra az, hogy megtaláld az egészséges egyensúlyt az adni és a kapni fogalma között. Ha valaki adni szeretne neked, fogadd szeretettel és ne utasítsd el.  Óriási szíved van, megérdemelsz minden jót az életedben. Békére, örömre, szeretetre vágysz és mindenben a jót keresed.

A harmadik kép a kedvenced?

Lelkes és türelmetlen,  vidám, aktív, kalandvágyó, szerelmes típusú ember vagy, aki szereti az életét új kihívásokkal és tevékenységekkel megtölteni. Gyorsan és hatékonyan tudsz új és új ötleteket kitalálni. Nagyon könnyen megoldod azokat a problémákat és helyzeteket, amelyek más emberek számára nagyon összetettek és megoldhatatlannak tűnnek. Borzasztóan Türelmetlen vagy, mindig mindent azonnal el akarsz végezni. 

A fő feladat számodra az, hogy bele egy kis fegyelmet vigyél az életedbe (kezeld jobban a rendelkezésedre álló időt, fejezd is be, amit elkezdtél, teljesítsd azt, amit másoknak megígértél.) Meg kell tanulnod kezelni az erődet. Amikor mindezt belátod és a gyakorlatban is alkalmazni tudod, látni fogod, hogy az életed sokkal nyugodtabb és valóban boldogabb lesz ezentúl

 

A negyedik kép nőtt a szívedhez?

 Kreatív és érzékeny vagy, tele érzelmekkel. Romantikus, bizonyos esetekben temperamentumos típus vagy, aki egyedülálló és eredeti gondolkodású, illetve aki élvezi a dolgokat (még az egyszerű feladatokat is). Nagyon jó megérzéseid vannak,  általában az első benyomásaid mindig bejönnek és igazzá válnak. 

Mindig úgy érzed, mintha hiányozna valami az életedből. Állandóan keresel, kutatsz valamit, ami teljessé tehetné a lelkedet. Ismerd fel, ha valaki tényleg elfogad és szeret téged és ha ide eljutsz, végre igazán boldog lehetsz.

 

További érdekes személyiségtesztek:

Mi hiányzik az életedből? – Érdekes személyiségteszt

Mi az életed idézete? – Érdekes személyiségteszt

Mit látsz meg először a képen? Ezt árulja el rólad

Te milyen pózban alszol? – Ezt árulja el rólad! Érdekes személyiségteszt

Mit látsz a képen? Ezt üzeni neked, ez vár rád! – Érdekes személyiségteszt

Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked

 

Forrás

Szólj hozzá