Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Varga Zoltán: Normáliséknál nem írnak a kórházakról, mert nincs mit

Normáliséknál nem írnak a kórházakról, mert nincs mit. A kórház, a dolgozók, orvosok, ápolók teszik a dolgukat, mert ez a világ legtermészetesebb dolga. Ott! Normáliséknál a kórházban vannak orvosok, ápolók, műszerek. Normáliséknál a beteg nem törvényszerűen halni megy a kórházban, hanem leginkább gyógyulni. Normáliséknál a beteg rendes ételt kap, nem poshadt levest, moslékot. Normáliséknál nem omlik az orvos fejére az orvosi szoba, a műtőben egyáltalán nem rohangál patkány, és nem a hozzátartozóknak kell vinni a beteg számára a gyógyszert, kötszert! Normáliséknál, eleve ha valami gond van a kórházakban, akkor azt nem elhazudják, hanem megoldják.

Varga Zoltán: Normáliséknál nem írnak a kórházakról, mert nincs mit
MTI Fotó: Galambos Anita

Orbánisztán nem normális

…DE ORBÁNISZTÁN NEM NORMÁLIS, mert itt a kórházakba rettegve megy be a beteg, hiszen jó eséllyel el sem jut a műtőbe, ott hal a folyosón.
De Orbánisztán nem normális, mert a kórházakban lassan már csak nyomokban fellelhetők az orvosok, ápolók, műszerek.
De Orbánisztán nem normális, mert a beteg szótlanul, hányingerrel küzdve csak nyeli, nyeli a moslékot, amit elé raknak ebéd gyanánt.
De Orbánisztán nem normális, mert esetenként nemes egyszerűséggel az orvos fejére omlik az orvosi szoba, a műtőben patkány rohangál, a hozzátartozóknak pedig már nem csak a gyógyszert, kötszert, de lassan a kanalat, kést, villát és a budipapírt is be kell hordani!

De Orbánisztán nem normális, mert a kórházakról és a bennük tapasztalható állapotokról folytatásos rémregényt lehetne írni, és igen, ezt mindenki tudja, látja, érzi, megéli. Ha szerencsés, még túl is éli.

Orbánisztán nem normális

De Orbánisztán nem normális, mert igen itt gond van a kórházakban, nagy gond, nagyobb, mint a lesajnált, lenézett Albániában, de a megoldás helyett, orbáni sugallatra a Fidesz pártközpont propagandista elvtársai által kötelezővé tett „pozitív” híreket kell belehazudni a közvélemény szemébe, legalább heti két alkalommal.

ORBÁNISZTÁN SOHA NEM VOLT NORMÁLIS, ÉS EGYRE KEVÉSBÉ AZ!

NEM NORMÁLIS ITT SEMMI, hogy verje meg a ragya ezt az egész, őrült, zsarnoki rendszert, az összes pártkatonájával együtt, mert egy távolról pártnak, közelről csak gazemberek önsegélyező körének látszó hibbant banda maga alá gyűrte, elfoglalta, szétrabolta az országunkat.

…És különben meg mi sem vagyunk normálisak, ha tovább hagyjuk, hogy mindez megtörténhessen!

Varga Zoltán

Figyelem! A “szerintem” (vélemény) rovatunkkal lehetőséget biztosítunk olvasóinknak, hogy elmondják a véleményüket, kritikájukat, történeteiket, megfogalmazzák vicces, vagy álhíreiket.  Az itt megjelenő vélemények semmi esetben sem a szerkesztőség véleménye. A szerző neve elérhető a cím alatt, és/vagy az írás alatt. Amennyiben a cím alatt a zárójel felírat található, úgy a szerzőnek a neve a cikk alatt olvasható, akár a Népszavában! 
Önnek is van véleménye? Küldje el nekünk a szerintem@zarojel.hu címre – Kattintson!

...

Szólj hozzá