Zárójel
A gépezet beindult - vesszen Veiszer, akinek van véleménye
fotó: wmn

A gépezet beindult, vesszen Veiszer, akinek van a véleménye

Egy műsorvezetőnek, ha csatornája megbízik benne, és saját nevével fémjelzett műsora fut napi rendszerességgel, akkor olyan erős egyéniségnek kell lennie, akinek szavára, véleményére sokan adnak, odafigyelnek arra, amit és ahogyan mond. Ilyen Veiszer Alinda is, akinél estéről estére érdekes személyiségek fordulnak meg. Beindúlt ellen a gépezet.

A beszélgetések során nem csak a vendég, de Alinda szellemisége is kirajzolódik, ahogy a magánéletben, egy kávé mellett, úgy itt is szó esik életelvekről, meggyőződésről. Ezt szúrta ki éles szemével az Orbán-média zászlóshajójának gépezete, a Magyar Idők, és máris rácuppant a hiánypótló műsorvezetőre. Az aktuális vendég Gundel Takács Gábor volt, akivel volt miről cseverészni, hiszen mióta otthagyta a közmédiát, nem mondhatni túl sikeresnek a választásait. Szó esett Gundel mindennapjairól, hogy mennyire felszabadult mostanában, vagy hiányzik az életéből a tévézés, hogy miért állt éppen most a Magyar Olimpiai Mozgalom mellé, mikor, hol kap újabb lehetőséget. A kormányszócső olvasatában azonban csupán ennyi történt:

„Alig burkoltan Orbánozott Alinda a Gundel Takács Gáborral folytatott csevegésben. Már az interjú kezdetén csőbe húzta a HírTV celebje a tapasztalt műsorvezetőt és sportriportert”

A mondat, ami kiverte a biztosítékot a napilapnál ez volt:

„Gundel Takács Gábor: …úgy kezd az ember tenyere viszketni, hogy jó volna valami más…

Alinda: Jaj, ilyet ne mondj, hogy kezd az ember tenyere viszketni! Ilyet most nem mondunk! Nem, hát ilyet most nem mondunk, hát ez egy politikai mondat.”

Hát bizony, hűen tükrözi a hazai közállapotokat, hogy nem azt tartják egyesek felháborítónak, hogy a miniszterelnök veszi a bátorságot, és fenyegetőzik azokkal szemben, akik nem az akaratát teljesítik. Nem. Azt bélyegzik meg, aki ezen kiakad. Így mocskolódik tovább a lap:

„A maradék kb. 40 percben természetesen a jobboldali médiumok pellengérre állításában merült el a HírTV-s sztár az M1 Híradójával kapcsolatos „alindás” tévképzetek sulykolása folyt. Szóba került az Origo, a TV2 és persze a Gundel Takács Gábor számára fájó, megpuccsolt olimpia is. Komoly monotonitástűrést kíván a velejéig (és egyoldalúan) átpolitizált háromnegyed óra az interjú alanyának és a kedves nézőnek is.”

A lényeg, hogy Gundel mit érez, mit szeretne csinálni a továbbiakban, vannak-e tervei, nem érdekelte a minden bizonnyal nem kulturális téren tevékenykedő újságírót, hiszen nem fecsérelte ennek boncolgatására a drága idejét.
Szólj hozzá!

6 hozzászólás : "A gépezet beindult, vesszen Veiszer, akinek van a véleménye"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
János Dunai
Vendég
János Dunai

mindig a vendég hatarozza meg hogy milyen nivos a musor.a szarcsimbok kis magamutogato senkik lefektetik a musort meg a sunyitók is.a musorvezetö 12 egy tucat ilyen musoroknál.a vemhes koca mielött fialdaba vonul elötte még leakarta tenni a névjegyét seggnyaloképességét bemutatva a jövöbeni visszajovetele erdekében.ki kell rugni .ilyen meg a fingoldai föalkalmazott föfingos picat aki az atv-től jött at a mocskossagat tovabb folytatni az ures fejével még ingyen sem portasnak sem.

andré bozótharcos libik
Vendég
andré bozótharcos libik

Alinda reményteljes sziget a média rémes mocsarában. Remélem, még sokáig velünk marad!

Martos G. Csongor
Vendég
Martos G. Csongor

A tiédet

Horváth Attila
Vendég
Horváth Attila

Ennyire idióta csak egy agymosott fitymaszos lehet!!!

Schwarcz Tamás
Vendég
Schwarcz Tamás

Halló ! Kicsit beszélni magyar ????

Attila Pálos
Vendég
Attila Pálos

Alinda régóta búsás jövedelmeket zsebel be Soros dotálta maffia intézményektől!!! A bolsevista “drágabolgárgyuri” szellemi prostituáltja nem véletlenül lett beoltva Simliska tévéjéhez sem.
Származása is egyértelműen arcára van írva…- viszont antinő teste még a gyengébbek előtt is végképp leleplezi, hogy egy héber ügynökkurváról van szó…- aki Heller Ágnes örökébe lépve mindent és mindenkit gyűlöl ami magyar!!!…:O

wpDiscuz