Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Világszínvonalú magyar egészségügyi ellátás

Nem régen egy rövid, de tanúságos történet rázta fel az online médiafogyasztókat. A történet egy szerencsétlenül járt győri férfi esetét írja le, aki Győrben a két órás várakozás után, elindult Bécsbe, hátha ott hamarabb kap orvosi segítséget. Hajrá  világszínvonalú magyar egészségügy. 

Egy szerencsétlenül járt férfi balesete váltott ki óriási vitát az egészségügy kapcsán
forrás: internet

A történetet, amely a honi egészségügy hű tükre:

Ma délután történt Győrben, egy üveglap élével a lábamra esett és 2 lábujjamat majdnem levágta! Azonnal rohantam a Győri baleseti sebészetre, hogy varrják vissza, 2 törölköző ázott át út közben! A lényeg a sürgősségire beérve azt mondták, hogy körülbelül 10 ember van előttem várnom kell minimum 1,5 órát! Osztottam szoroztam mondom a másfél óra az 2 lesz addig elvérzek! Felkeltem az ágyból beültem a kocsiba és elindultam Bécsbe ahol lakom gondoltam útközben talàlok egy kórházat igazából inkább azon agyaltam, hogy csak érjek át a határon természetesen minden kötés átázott! Bruck an der Leitháig eljutottam ott találtam egy kisebb mentő állomást berohantam a mentős ahogy meglátta a lábam mentőautóba rakott és elvittek az első kórházig ahol azonnal megműtöttek! Jobban jöttem ki időben, hogy elindultam és egy másik országban fordultam orvoshoz mint ha otthon maradtam volna és megvártam volna az ellátást!

Ebből mindenki azt von le, amit szeretne…

Nem azért raktam ki, hogy azzal menőzzek, hogy Terminator vagyok, mert így elindultam! Azért osztottam meg, hogy mindenki gondolkodjon kicsit… Azért érdekelne, hogy azok az emberek akik Győrben vagy bármely másik magyar városban élnek és segítségre szorulnak azokkal mi lesz!? Egy szerencsém volt csak, hogy automata autóm van!

Nos, elég ha csupán a kommentek miatt elolvassák a történetet.  Az alábbi is onnan való:

Mert Magyarország erős és büszke európai ország, ahol a láb csak akkor ér valamit, ha labdához ér! Mielőbbi gyógyulást!

Hajrá magyar egészségügy!

Hajrá magyarok!

Szólj hozzá