Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Vona: A Fidesz 3 éven keresztül hazudott, 3 éven keresztül vezette félre a magyar embereket…

Vona Gábor:

A Fidesz 3 éven keresztül hazudott, 3 éven keresztül vezette félre a magyar embereket, 3 éven keresztül költött el hazug propagandára 22 ezer millió forintot és eközben 3 éven keresztül titokban telepített be 2300 migránst.

A Jobbik lebuktatta a Fideszt. Rámutattunk, hogy Orbán hazudik és nem képes megvédeni Magyarországot.

Most egy ócska és nevetséges hazugsággal próbálnak visszavágni és elterelni a figyelmet: mondván Vona Gábor Allahot dicsőítette. Ehhez pedig egy török egyetemisták előtt török nyelven mondott beszédrészletemet vágják be. Az igazság az, hogy nem Allahot dicsőítem, hanem Istent, akit török nyelven történetesen így neveznek.

Angolul is beszéltem már Istenről, hiszen – mint római katolikus keresztény – hiszek benne. Ők God-nak mondják. A németben Gott, a franciában Dieu és így tovább. Halkan megjegyzem, hogy az arab keresztények Allahnak nevezik.

Szinte minden nagyobb beszédemet – például a 2016-os évadnyitót is – ezekkel a szavakkal fejeztem be: Atilla unokái vagyunk. Atilla unokái pedig – a Jóistenen kívül – nem félnek senkitől.

Most a Fidesz ennek a mondatnak a török fordítását igyekszik ellenem fordítani, ami egyrészről nevetséges tudatlanságról, másrészről Istent sem félő aljasságról tanúskodik.

Természetesen a szükséges jogi lépéseket megteszem.

...

Szólj hozzá