Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

VV Fanni megölésével gyanúsítják az őrizetbe vett férfit

A Blikk hétfő este azt írta, a korábbi valóságshow-szereplő meghalt, a bulvárlap megszólaltatta a nő anyját is, aki megerősítette ezt, de a rendőrség nem beszél erről.

...

VV Fanni, meghalt

VV Fanni megölésével gyanúsítják az őrizetbe vett férfit

Az egykori villalakónak két hete veszett nyoma, a lakásából tűnt el november 20-án, a körülmények már akkor nagyon gyanúsak voltak. Magukra hagyta kutyáit, sok dolog arra utalt, hogy a lány nem önszántából távozott, írta a lap.

Információi szerint a nő meghalt, már a szülőkkel is közölték ezt. Novozánszki Fanni édesanyja a lapnak megerősítette a hírt, de azt kérte, mást ne kérdezzenek tőle, úgysem tudna válaszolni. Az Index megkérdezte a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, cáfolja vagy erősítse meg a Blikk hírét. Ezt a választ kapta:

“A büntetőeljárás nem nyilvános, a sajtó hasábjain folyó tevékenység. A nyomozati és a büntetőeljárás egyéb szakaszaiban a sajtónak adandó tájékoztatás rendjét a büntetőeljárási törvény rögzíti és arra szigorú szabályokat határoz meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy folyamatban lévő nyomozásban végrehajtott és tervezett eljárási cselekményekről, a kihallgatások tartalmáról, valamint a nyomozás egyéb részleteiről eddig sem számolt be a sajtóban és ezt a gyakorlatot a jövőben is követni fogja. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nyomozásra vonatkozó közérdekű információkat, amelyek a nyomozás érdekeit nem sértik időben közöltük a sajtóval, így a korábban elmondottakon felül egyéb tájékoztatást nem kívánunk adni.”

Az utolsó közérdekű információ szerint a nőt eltűntként keresik.

Közben a Borsnak a BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy emberölés ügyében nyomoznak VV Fanni eltűnése kapcsán. A holttest azonban még nem került elő, így eltűntként keresik. „Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a BRFK” – írták a bulvárlapnak a rendőrök.

Az ügyben korábban egy volt MSZP-s jelöltet vettek őrizetbe.

A gyanúsított egy fővároshoz közeli városban lakik, a férfi anyja korábban azt mondta, “szólt a fiam nemrég, hogy pár napig nem tudunk beszélni, de majd jelentkezik.” A nő azt mondta, ha a fia előzetesben lenne, biztos szóltak volna neki, de ennél többet nem nyilatkozott.

Úgy tudni, a férfi 2010-ben indult az önkormányzati választásokon, de a körzetében csak második lett. A helyi szocialista szervezet alelnöke emlékezett rá:

fiatal, jóképű gyerek volt. Nem is szerepelt rosszul annak ellenére, hogy nem volt bejáratott az MSZP-ben. Olyan körzetben indítottuk, ahol sok fiatal volt. Emlékszem, hogy nagyon szép barátnői voltak, sokat utaztak, playboyéletet élt, de ezt a közösségi oldalán láttam.”

Egy informátoruk szerint a férfit Németországban kapták el, és onnan hozták haza.

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.
Szólj hozzá