Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

13 éves a Wizz Air – Szülinapi kedvezmény csak ma!

A mai napon 13. születésnapját ünnepli a Wizz Air és ez alkalomból rendkívüli, 30%-os jegyvásárlási kedvezménnyel kedveskedik utasainak. A születésnapi akció ma éjfélig tart.

13 éves a Wizz Air – Szülinapi kedvezmény csak ma 1.

Amikor a szülinapos ajándékoz

Ma 13 éve emelkedett a levegőbe a Wizz Air első menetrend szerinti járata. Az elmúlt években a Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságává fejlődött, miközben figyelemreméltó eredményeket ért el. A Wizz Air utasai már 141 izgalmas célállomást fedezhetnek fel, és a születésnap alkalmából a légitársaság alacsony viteldíjain túl akár 30% kedvezményt is nyújt minden, ma éjfélig elvégzett foglalásra. Ez egy útra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem választható költségeket. A 30%-os kedvezmény kizárólag a május 19-én, a wizzair.com oldalon vagy a Wizz Air mobilalkalmazásban végzett új foglalásokra érvényes.

A Wizz Air különösen büszke arra, hogy ma jelentheti be első nemzetközi esetmegoldó versenye, a WIZZ Youth Challenge győzteseit. A 978 regisztrált csapatból a 40 legjobb mutatta be munkáit a Wizz Air vezetőségi tagjaiból és külső szakértőkből álló zsűri előtt. A győztes csapat Horvátországból érkezett, tagjai egy évig korlátlanul utazhatnak a WIZZ hálózatában. A Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóiból álló második helyezett magyar csapat és a harmadik helyezett szerb csapat is ingyenes retúr repülőjegyet kapott a Wizz Airtől.

A képen a nemzetközi Wizz Air versenyen 2. helyezést elérő magyar csapat

13 éves a Wizz Air – Szülinapi kedvezmény csak ma 3.

Az elmúlt 13 évben a WIZZ közel 135 millió utast szállított és 1 milliárd kilométert repült, amivel 25 000-szer körberepülhette volna a Földet. A légitársaság jelenleg 42 ország 141 repülőteréről több mint 500 járatot üzemeltet. 2017-ben további 40 már bejelentett járattal bővül.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „13 évvel a WIZZ első járatának indulása után ma a WIZZ csapat sikerét és kiemelkedő eredményeit ünnepelhetjük, miközben folytatjuk erős növekedésünket. (…) Szeretnénk, ha a magyar utazók velünk együtt ünnepelnék Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságát, egyben Magyarország hazai légitársaságát – ma a szokásosnál is alacsonyabb árakon.”

Szólj hozzá