Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Zsarolás miatt keresik a kőbányai zsaruk – Felismeri?

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a zsarolás elkövetőjének azonosításához.

...

Zsarolás miatt keresik a kőbányai zsaruk – Felismeri?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2919/2017. bűnügyi számon zsarolás gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2017. október 15-én 15 óra 30 körül egy Budapest X. kerületi villamosmegállóban, pénzváltást követően szóváltásba keveredett egy férfival, majd megzsarolta.

Az elkövető 25-30 év körüli és körülbelül 170 centiméter magas rövid hajú férfi, aki az elkövetéskor fekete melegítő felsőt és zöldesbarna nadrágot viselt.

Az elkövetőről video felvétel készűlt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.
Szólj hozzá