Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Az utolsó szalmaszál

A nagyatádi Zsófia és férje Gábor számára az élet évek óta maga a földi pokol. Az asszony több éve él a testét kínzó fájdalommal, míg a férje naponta szembesül a tehetetlenséggel, hogy nem tud segíteni annak a nőnek, akit a legjobban szeret a világon – írja a Bors.

Zsófiának hat évvel ezelőtt

péksüteménybe került fadarabok miatt kellett eltávolítani a vékonybeléből egy jelentős darabot. Az operáció óta komoly fájdalmai vannak.

Gábor megtörten mondja:

Az orvosok szerint a hat évvel ezelőtti műtét  során megsérülhetett egy ideg, ami kisugárzik a bél többi részére. Több mint száz orvosnál jártunk, számos kórházi kezelésen vettünk részt, de a feleségem állapota csak romlik. Nem bírom tovább nézni a szenvedését.

A házaspár számára kilátástalannak tűnt, hogy egyszer Zsófia megszabaduljon a fájdalom okozta kíntól. Elkeseredésükben úgy döntöttek maroknyi nyugtatóval öngyilkosok lesznek. Egy nappal később találták meg őket, sikerült az életüket megmenteni.

Gábor évekig minden nap az internetet bújta, hátha megtalálja a gyógymódot. Nemrég rábukkant egy neurorehabilitációs kezelésre Sopronban, ami 250 ezer forintba kerül. Az egyhetes kezelést a temetésükre félrerakott pénzükből fedezték.

A férj reményvesztetten folytatta:

Zsófia állapotából adódóan nem tud dolgozni, és mivel egész napos odafigyelést igényel, én sem dolgozom. Pedig ha hatásos lesz a kezelés, újra meg kell ismételni, de több pénzünk nem maradt. Ez az utolsó szalmaszál amibe belekapaszkodhatunk. Megbeszéltük a nejemmel, ha  mégsem gyógyulna meg, akkor ott van vége a 28 éve tartó történetünknek. Feladjuk. Így mi értelme élni?

Aki segítene a házaspárnak, hogy összejöjjön a kezeléshez szükséges pénz, keresse az elniakarunk.5mp.eu nevű internetes oldalt. Ott Gábor megadja elérhetőségeiket, illetve számlaszámukat.

Szólj hozzá